När:
Vita stråket 12
Pris:
Gratis för medlemmar
Medlemsmöte samt föreläsning med Försäkringskassan Väst @ Konferensrum Förmaket | Västra Götalands län | Sverige

Cancerklinikerna i Västra Götaland och Försäkringskassan driver tillsammans ett projekt för att göra det enklare att kombinera medicinsk behandling och fortsatt arbete. Man utgår från individens behov och önskemål genom en flexibel administration av sjukförsäkringen.

Projektet genomförs av Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen och Försäkringskassan Västra Götaland i samarbete med Regionen för Cancercentrum Väst.

Föreläsare

Gunnar Eckerdal, överläkare verksamhet onkologi Sahlgrenska Universitetssjukhus, knuten till Regionalt Cancercentrum Västra Götalandsregionen

Zarah Nettervik, projektledare för Mobiliseringsinitiativet Väst, Försäkringskassan – Avdelningen för sjukförsäkringen Väst

Susanna Paulsson, försäkringshandläggare Försäkringskassan Göteborg, svarar på frågor om sjukförsäkring

Anmälan krävs

Begränsat antal platser. Anmäl dig till mariella.delgado@hjarntumorforeningen.se

Gratis för medlemmar i Hjärntumörföreningen och vårdpersonal, 50kr för icke-medlemmar (Swish eller kontant), fika ingår! Det kommer finnas möjlighet att köpa SHTF pins, armband, cdskivor, böcker m.m.

Välkommen!
Svenska Hjärntumörföreningen Väst