Vi har lärt oss av erfarenheten att ensam inte är stark. Att träffa andra i samma situation och kunna dela erfarenheter och praktiska tips är guld värt. Vi ger varandra energi och glädje mitt i det jobbiga.

Här listar vi aktiviteter som du kan delta i. Håll gärna koll på vår Facebook-sida också så du inte missar något.

Glöm inte att även kolla kalendern för projektet Hjärna tillsammans, där hittar du fler aktiviteter som kan passa.

Ung Cancer är en ideell organisation för unga vuxna cancerdrabbade och närstående i åldern 16-30 år.

Mar
mån
Mar 5 kl. 17:30 – 19:00
Träff för närstående till patienter med hjärntumör @ Anhörigcenter | Östergötlands län | Sverige

Din närstående kan vara en familjemedlem, släkting eller vän. Det är inte bara den som bär på sjukdomen som drabbas. Även närstående behöver hjälp och information. Att prata med andra som upplevt samma saker är ett bra sätt att utbyta erfarenheter, få råd och stöd. Och vi bjuder såklart på fika.

tis
Apr 10 kl. 17:30 – 19:00