Vi har lärt oss av erfarenheten att ensam inte är stark. Att träffa andra i samma situation och kunna dela erfarenheter och praktiska tips är guld värt. Vi ger varandra energi och glädje mitt i det jobbiga.

Här listar vi aktiviteter som du kan delta i. Håll gärna koll på vår Facebook-sida också så du inte missar något.

Glöm inte att även kolla kalendern för projektet Hjärna tillsammans, där hittar du fler aktiviteter som kan passa.

Ung Cancer är en ideell organisation för unga vuxna cancerdrabbade och närstående i åldern 16-30 år.

fre
Hjärntumördagen 2017 @ Scandic Hasselbacken
Sep 29 kl. 09:30 – 16:15
Hjärntumördagen 2017 @ Scandic Hasselbacken | Stockholms län | Sverige

Hjärntumördagen har ett syfte att sprida kunskap om en grupp patienter som inte har stark röst i den allmänna debatten. Vi vänder oss till alla som kan vara intresserade, men i första hand till dem som vill öka sina kunskaper inom området hjärntumörer. Årets möte kommer att bl a att belysa nya framsteg i terapin av maligna gliom.

Årets Hjärntumördag är endast en dag, där förmiddagen är vikt för vårdpersonal och eftermiddagen för patienter, närstående, vårdpersonal samt övriga intresserade.
Att närvara på Hjärntumördagen är kostnadsfritt.
Konferensen är fullbokad.
Läs mer hos Cancerakademin.
Okt 2 kl. 17:30 – 19:00

Din närstående kan vara familj, släkting eller vän. Det är inte bara den som bär på sjukdomen som drabbas. Även närstående behöver hjälp och information. Att prata med andra som har upplevt samma saker är ett bra sätt att utbyta erfarenheter, få råd och ge stöd.

Träff hos Svenska hjärntumörföreningen Väst @ Förmaket, Sahlgrenska sjukhuset
Okt 10 kl. 18:00 – 20:00

Vi bjuder in till medlemsträff med föredrag och presentation av boken ”Mitt Hjärta” av Sten Jeansson.

DATUM: tisdag 10 oktober 2017
TID: 18:00 – ca20:30
PLATS: Konferensrum FÖRMAKET, Vita stråket 12, 1 våningen. Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg

Gratis för medlemmar i Hjärntumörföreningen, icke medlemmar 50kr kontant. Vi bjuder också på fika.

Anmälan via mejl region.vast@hjarntumorforeningen.se

Region Västra Götaland och Hallands län

Mitt hjärta

Nov 6 kl. 17:30 – 19:00

Träff hos Svenska hjärntumörföreningen Väst
Nov 14 kl. 18:00 – 20:00

Boka gärna in i din kalender detta prel. datum för möten och föredrag.
Mer info inom kort!

Medlem gratis inträde, icke medlem 50kr. Fika ingår!

Dec 4 kl. 17:30 – 19:00

Träff hos Svenska hjärntumörföreningen Väst
Dec 5 kl. 18:00 – 20:00

Boka gärna in i din kalender detta prel. datum för möten och föredrag.
Mer info inom kort!

Medlem gratis inträde, icke medlem 50kr. Fika ingår!