Vi har lärt oss av erfarenheten att ensam inte är stark. Att träffa andra i samma situation och kunna dela erfarenheter och praktiska tips är guld värt. Vi ger varandra energi och glädje mitt i det jobbiga.

Här listar vi aktiviteter som du kan delta i. Håll gärna koll på vår Facebook-sida också så du inte missar något.

Glöm inte att även kolla kalendern för projektet Hjärna tillsammans, där hittar du fler aktiviteter som kan passa.

Ung Cancer är en ideell organisation för unga vuxna cancerdrabbade och närstående i åldern 16-30 år.

mån
Träff för närstående till patienter med hjärntumör @ Anhörigcenter
Nov 6 kl. 17:30 – 19:00

Din närstående kan vara familj, släkting eller vän. Det är inte bara den som bär på sjukdomen som drabbas. Även närstående behöver hjälp och information. Att prata med andra som har upplevt samma saker är ett bra sätt att utbyta erfarenheter, få råd och ge stöd.

Vi bjuder på fika.

Kontakta Annelie för att anmäla dig till träffarna!

tis
Medlemsmöte samt föreläsning med Försäkringskassan Väst @ Konferensrum Förmaket
Nov 14 kl. 18:15 – 20:15
Medlemsmöte samt föreläsning med Försäkringskassan Väst @ Konferensrum Förmaket | Västra Götalands län | Sverige

Cancerklinikerna i Västra Götaland och Försäkringskassan driver tillsammans ett projekt för att göra det enklare att kombinera medicinsk behandling och fortsatt arbete. Man utgår från individens behov och önskemål genom en flexibel administration av sjukförsäkringen.

Projektet genomförs av Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen och Försäkringskassan Västra Götaland i samarbete med Regionen för Cancercentrum Väst.

Föreläsare

Gunnar Eckerdal, överläkare verksamhet onkologi Sahlgrenska Universitetssjukhus, knuten till Regionalt Cancercentrum Västra Götalandsregionen

Zarah Nettervik, projektledare för Mobiliseringsinitiativet Väst, Försäkringskassan – Avdelningen för sjukförsäkringen Väst

Susanna Paulsson, försäkringshandläggare Försäkringskassan Göteborg, svarar på frågor om sjukförsäkring

Anmälan krävs

Begränsat antal platser. Anmäl dig till mariella.delgado@hjarntumorforeningen.se

Gratis för medlemmar i Hjärntumörföreningen och vårdpersonal, 50kr för icke-medlemmar (Swish eller kontant), fika ingår! Det kommer finnas möjlighet att köpa SHTF pins, armband, cdskivor, böcker m.m.

Välkommen!
Svenska Hjärntumörföreningen Väst

mån
Träff för närstående till patienter med hjärntumör @ Anhörigcenter
Dec 4 kl. 17:30 – 19:00

Vi bjuder på fika.

Kontakta Annelie för att anmäla dig till träffarna!

tis
Varmt välkommen till Adventsmingel! @ Hotell Allén
Dec 5 kl. 18:00 – 20:00
Varmt välkommen till Adventsmingel! @ Hotell Allén | Västra Götalands län | Sverige

Året går mot sitt slut och då samlas vi inför julen med adventsmingel.
Dörrarna öppnas kl. 18:00, då bjuds det på glögg och annan alkoholfri dryck, kaffe och te, frukt och pepparkakor!

Ett bra tillfälle att få träffa andra i samma situation och samtala om både högt och lågt.
Vi kommer att berätta om våra aktiviteter det kommer att finnas möjlighet att köpa SHTF pins, böcker m.m.

Datum: tisdag 5 december 2017
Tid: 18:00 – 20:00