Här kan du ta del av de senaste nyheterna i vårt Facebookflöde. (Under sidan Kontakt hittar du direktlänkar till våra olika grupper.)

Genom att klicka på rubrikerna kommer du vidare till vår Facebooksida eller till de olika artiklarna.

Svenska hjärntumörföreningen

Aktuella nyheter och uppdateringar från stödföreningen för patienter, anhöriga och vårdpersonal inom hjärntumörer.
Svenska hjärntumörföreningen2017/11/22 @ 21:48
Berätta gärna för din vårdkontakt om Hjärntumörföreningen och att det finns foldrar att beställa till väntrummen 🤗
4 3    Se hela på Facebook
Svenska hjärntumörföreningen har delat en länk2017/11/22 @ 20:45
13 2    Se hela på Facebook
Svenska hjärntumörföreningen2017/11/16 @ 22:36
Handla via Sponsorhuset, det tjänar både du och Svenska Hjärntumörföreningen Väst på. Registrera dig här: https://www.sponsorhuset.se/hjarntumorforeningenvast/bli-medlem/t/kampanj/ica

Du får gratisprodukter från ICA till ditt husdjur!
Nu får du som registrerar dig som medlem på Sponsorhuset gåvor från ICA. Detta gäller dig som har ICA-kort och du kan enkelt hämta ut produkterna i vilken ICA-butik som helst i Sverige.
Svenska hjärntumörföreningen2017/11/12 @ 23:27
Nu på tisdag 14/11!

Inbjudan från Svenska hjärntumörföreningen
avdelning Västra Götaland – Halland

Varmt välkomna till medlemsmöte samt föreläsning med Försäkringskassan Väst.

Datum: tisdag den 14 november 2017
Tid: 18:15– 20:15 OBS observera tiden.
Lokal: Konferensrum Förmaket, Vita Stråket 12, 1 trappa upp, Sahlgrenska sjukhus, Göteborg.

Cancerklinikerna i Västra Götaland och Försäkringskassan driver tillsammans ett projekt för att göra det enklare att kombinera medicinsk behandling och fortsatt arbete. Man utgår från individens behov och önskemål genom en flexibel administration av sjukförsäkringen.
Projektet genomförs av Hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen och Försäkringskassan Västra Götaland i samarbete med Regionen för Cancercentrum Väst.

Föreläsare:

Gunnar Eckerdal, överläkare verksamhet onkologi Sahlgrenska Universitetssjukhus, knuten till Regionalt Cancercentrum Västra Götalandsregionen

Zarah Nettervik, projektledare för Mobiliseringsinitiativet Väst, Försäkringskassan - Avdelningen för sjukförsäkringen Väst

Susanna Paulsson, försäkringshandläggare Försäkringskassan Göteborg, svarar på allmänna frågor om sjukförsäkring

Anmälan krävs: Anmäl dig här eller till mariella.delgado@hjarntumorforeningen.se

Gratis för medlemmar i Hjärntumörföreningen och vårdpersonal.
50kr för icke-medlemmar (Swish eller kontant), fika ingår!
Det kommer att finnas möjlighet att köpa SHTF pins, armband, cdskivor, böcker m.m.

Svenska Hjärntumörföreningen Väst
Svenska hjärntumörföreningen2017/10/05 @ 8:33
Meddelande från Hjärntumörföreningen Väst

Angående föreläsning tisdagen den 10:e oktober i Göteborg:

Vi vill meddela att vi dessvärre har fått ställa in mötet och föreläsningen nästa vecka 10/10. Vi kommer att lägga denna föreläsning i början på nästa år.

Vi återkommer snart med inbjudan till ett annat intressant föredrag den 14/11.

Ber om ursäkt och hoppas på överseende.
Många hälsningar,
Styrelsen Väst