Här kan du ta del av de senaste nyheterna i vårt Facebookflöde. (Under sidan Kontakt hittar du direktlänkar till våra olika grupper.)

Genom att klicka på rubrikerna kommer du vidare till vår Facebooksida eller till de olika artiklarna.

Svenska hjärntumörföreningen

Aktuella nyheter och uppdateringar från stödföreningen för patienter, anhöriga och vårdpersonal inom hjärntumörer.
Svenska hjärntumörföreningen har delat sitt evenemang.2018/01/19 @ 4:47
Välkommen till möte med lokalföreningen i Stockholm!
Alexandra Dovin kommer att informera om Nya Karolinska Sjukhuset (NKS). Diskussion om framtida lokala möten i Stockholm. Träffa andra i samma situation!
   Se hela på Facebook
Svenska hjärntumörföreningen har lagt till ett evenemang.2018/01/19 @ 4:42
Välkommen till möte med lokalföreningen i Stockholm!

Välkommen med frågor!
   Se hela på Facebook
Svenska hjärntumörföreningen känner sig nyfiken .2018/01/15 @ 5:39
Välkommen till möte i Stockholm! Den 13 februari kl 18-20 på Eugeniahemmet. Alexandra Dovin kommer att informera om Nya Karolinska Sjukhuset (NKS) och det blir diskussion om framtida lokala möten i Stockholm. Välkommen!
Klicka på länken för mer info!
8 2    Se hela på Facebook
Svenska hjärntumörföreningen2018/01/10 @ 1:59
Varmt välkomna till information om Kraftens Hus samt Årsmöte för Svenska hjärntumörföreningen Väst

Datum: tisdag 13:e februari 2018
Tid: 18:00 – 20:00
Plats: Hotell Allén, Parkgatan 10, Göteborg

Anmälan: sker till Mariella Delgado (ordförande SHTF Väst) mjdc@live.se

Var med och påverka arbetet i den lokala föreningen! Motioner, dvs. förslag till beslut som väcks av er medlemmar bör inkomma senast 6:e februari.

För den lokala föreningens fortlevnad önskar vi stöd och hjälp till styrelsen och valberedningen. Vi välkomnar all hjälp, liten som stor och allt deltagande är frivilligt. Vet du redan nu att du är intresserad av att vara delaktig, hör av dig så kan vi berätta mer!
Tillsammans kan vi hjälpas åt för att ge varandra stöd.
TÄNK NYTT - En film om social innovation för alla cancerberörda
youtube.com
Pilotprojektet Kraftens hus integrerar ett flertal samhällsresurser för att skapa ett gemensamt helhetsperspektiv, anpassat efter cancerberördas behov. Kraft...
3    Se hela på Facebook