Svenska hjärntumörföreningen i Stockholms län bildades i september 2015. Vi finns till för att stödja dig som är patient (med godartad eller elakartad tumör), närstående, vårdpersonal och stödmedlemmar. Om alla i familjen vill vara medlemmar kan ni teckna familjemedlemskap.

Vi hjälper till med att skapa kontakter mellan människor som på något sätt är drabbade och sprider information som kan hjälpa och stötta patienter, anhöriga och vårdgivare. Vi vill verka för att bästa möjliga vård och omsorg ska finnas tillgänglig för alla patienter, oavsett var man får sin vård i regionen.

Vill du få information om kommande medlemsmöten och händelser i Stockholms län är du välkommen att bli medlem i Svenska hjärntumörföreningen.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.